הצגת הודעה בפורום יין ואוכל
RSS    חפש הודעות
תיאור הפורום   |   הודעת המנהל/ת   |   חוקי הפורום   |   בהנהלת: fat-guy   ,   fat - guy
 
לגבי בורגון,   

מאת:  fat-guy    Feb 02, 2013  ||  20:23


חלק מהטירוף מקורו בעובדה פשוטה:
בורגון איבדה בשלוש שנים בציר שלם (!) מבחינת כמויות.
תוסיף לזה הייפ מטורף ותקבל מחירים של 20 יורו לבורגון וילאז' במחירי שער היקב.
מטורף.

בורדו - אני אישת דווקא קניתי משהו שמרוויח טפה, אבל כללית זה היה בציר חרא לספקולנטים,
וטוב שכך.

אז מה לשתות באמת?
התשובה שלי תינתן, אני מאמין, עוד שבועיים.
אתן לך כמה שמות שבתור Somm תוכל לפנק את לקוחותיך.

בכל מקרה, סיציליה נראית נפלא כרגע.

הוסף תגובה
  מסר לכותב/ת   קישור להודעה   הדפסה   שלח לחבר/ה
• 
הבועה   עמרי
  Feb 02, 2013 | 11:21
• 
מזל שלא השקעתי   ערן
  Feb 02, 2013 | 14:33
• 
כנ"ל   עמרי
  Feb 02, 2013 | 14:51
• 
כן ולא   אור
  Feb 02, 2013 | 18:28
• 
לגבי בורגון,   fat-guy   > את/ה נמצא כאן
  Feb 02, 2013 | 20:23
• 
צפון מערב ספרד   עמרי
  Feb 03, 2013 | 13:35
• 
בעיקר ראול פרז   אור
  Feb 03, 2013 | 20:28
• 
Descendientes de J. Palacios   עמרי
  Feb 03, 2013 | 21:25
• 
בפוקס טעמתי   ערן
  Feb 03, 2013 | 21:56
• 
אם זה היה הבסיסי   עמרי
  Feb 03, 2013 | 23:22
• 
תנסה את זה   עמרי
  Feb 14, 2013 | 10:27
° 
לא נראה לי שיש בארה"ב   אור
  Feb 17, 2013 | 17:52

מקרא:   ללא תוכן ° הודעה חדשה New Message
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
לייבסיטי - בניית אתרים