|
|
|
|
גלוני עוזב את הwine advocate
מאת:
ערן
Feb 12, 2013
||
22:37
קודם האפיפיור ועכשיו גלוני?
מה יוליד יום?
|
|
|
•
|
גלוני עוזב את הwine advocate
ערן
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Feb 12, 2013 | 22:37
|
|
קודם האפיפיור ועכשיו גלוני?
מה יוליד יום?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 13, 2013 | 06:52 |
|
עולם השמפניה והפינו נואר באלם ובהלם.
האם זה בגלל ההצהרה של ליזה ה"תוכי החום", שמי שרוצה לעזוב יכול, כי זה ממילא שוק של קונים?
או שיש לו מיזם בקנה, שהולך לזעזע את עולם היין?
בורגהאונד 2?
בכל מקרה, האמת, זה לא כ"כ מעניין ולא ממש חשוב. שמפניה לא ככ מושפעת מציונים, בורגון מעט יותר אבל לא מאלו של גאלוני.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 13, 2013 | 08:44 |
|
אבל לפני שנה לא האמינו שזה יקרוס כל כך מהר.
למשהו קצת קשור ומאוד מבדר, אפשר לקרוא על ההרצאה של סם ניל - שחקן ובעל יקב שמייצר פינו נואר, ומה הוא חושב על ציונים.
שווה 5 דקות.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 14, 2013 | 17:04 |
|
1) האם גם למי שלא קוראים סם ניל יש דיעה דומה על האפשרויות הגלומות בציונים?
2) מה לך ולפינו נואר?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 14, 2013 | 20:44 |
|
3) מי חמוד, ערן או סם ניל? לא משנה מה התשובה שלך, זה מעורר תהיות...
4) ברוך השב!
|
|
|
|
|
•
|
האלם וההלם של חובבי היינות האיטלקים
eran
|
|
|
Feb 15, 2013 | 19:32 |
|
|
•
|
|
|
Feb 15, 2013 | 04:54 |
|
אומרים שיש שני מבחנים לזהות שף גדול.
סטייק ואומלט.
לגבי הסטייק - בקרוב.
לגבי האומלט - הנה ההוכחה.
בוקר טוב, אני הולך לבשל.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 15, 2013 | 07:27 |
|
לעניות דעתי 90% מתשומת הלב היה צריך לקבל הנושא איפה לקנות את הביצים ורק 10% אם לערבב נגד כיוון השעון עם קילו חמאה או בכיוון השעון עם שלושה קילו חמאה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 15, 2013 | 11:40 |
|
אלה שיש להם קטן (שזה הרוב)
אומרים שהטכניקה הכי חשובה.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|