|
|
|
|
לא נראה לי שיש בארה"ב
מאת:
אור
Feb 17, 2013
||
17:52
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 14:33 |
|
היתה לי הרגשה ש2009 לא טוב להשקעה אז החלטתי בסוף לא לקנות
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 14:51 |
|
לפעמים חייבים לחרוג ממנהגים.
למרות שלא יכולתי לגמרי להחזיק את עצמי, והשקעתי בכמה קרטונים 5 ליטר של אנטרה דו מר.
אתה יודע, למקרה שהמשבר פה יחריף, זה הכרטיס יציאה שלי...
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 18:28 |
|
בראיה לאחור ברור עכשיו שלא היה שווה להשקיע בקנייה מוקדמת.
מי שקנה את היינות בשביל לשתות אותם עוד כמה עשרות שנים עשה בשכל. איתם אין לי בעיה.
גם מי שקנה בשביל למכור עוד כמה עשרות שנים ירויח ובגדול לבסוף. איתם יש לי קצת בעיה, אבל זה חלק מהשמחק.
היחידים שהפסידו, וכפי שבטח הבנתם אני שמח שהם הפסידו, הם אלו שקנו מוקדם בשביל למכור מוקדם ולעשות קופה.
מעניין מה יקרה עם 2010.
בינתיים בבורגונדי מחירים של בציר 2011 עלו בממוצע של 10% מ-2010.
עברתי לשתות אדומים סיציליינים וצפון מערב ספרדיים. וניו זילנדים כמובן.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 02, 2013 | 20:23 |
|
חלק מהטירוף מקורו בעובדה פשוטה:
בורגון איבדה בשלוש שנים בציר שלם (!) מבחינת כמויות.
תוסיף לזה הייפ מטורף ותקבל מחירים של 20 יורו לבורגון וילאז' במחירי שער היקב.
מטורף.
בורדו - אני אישת דווקא קניתי משהו שמרוויח טפה, אבל כללית זה היה בציר חרא לספקולנטים,
וטוב שכך.
אז מה לשתות באמת?
התשובה שלי תינתן, אני מאמין, עוד שבועיים.
אתן לך כמה שמות שבתור Somm תוכל לפנק את לקוחותיך.
בכל מקרה, סיציליה נראית נפלא כרגע.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 03, 2013 | 13:35 |
|
אזור מרגש. באמת! אפשר לעשות בספרד יינות יפים, אלגנטיים, ובמחירי סוף עונה.
מה אתה שותה משם?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 03, 2013 | 20:28 |
|
כמעט כל מה שהוא מכין מריברה סקרה ו-ביארצו, אדום או לבן, פשוט נפלא!
|
|
|
|
|
•
|
Descendientes de J. Palacios
עמרי
|
|
|
Feb 03, 2013 | 21:25 |
|
שווה לנסות. היקב של אלבארו פאלאסיוס בביירזו, ביחד עם האחיין שלו.
רק לא לגעת ביין הבסיסי של היקב (Petalos) שמלא בברט. לפחות בציר 2010.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 03, 2013 | 21:56 |
|
קניתי בקבוק ב BBR לפני כחודשיים, פתחתי לפני כחודש וטעם הבאנליות נשאר לי עד עכשיו בפה.
את האמת אני חושב שזה היה יין הבסיס אבל אני חושב מ 2009 (לא בטוח)
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 03, 2013 | 23:22 |
|
אז יש לך מזל שרק טעם הבנאליות נשאר.
לי מהבסיסי נשאר טעם של פרנה ברנקה ובשר סוסים.
אבל מה שמגיע מהכרמים שלהם, ולא מהנגוס, ברמה אחרת.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 14, 2013 | 10:27 |
|
A torna dos pasas, Escolma (A. Rodruige Vazquez), Ribeiro
יין יפה. ובטח שבמחיר שלו.
|
|
|
|
|
°
|
לא נראה לי שיש בארה"ב
אור
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Feb 17, 2013 | 17:52 |
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|