|
|
|
|
לא שתיתי הרבה זמן
מאת:
ערן
Apr 11, 2013
||
08:21
לא חושב שהיו שוכרים את רולאן אם הם לא היו חושבים שיש מה לשפר ביין. לא?
|
|
|
•
|
|
|
Apr 10, 2013 | 14:17
|
|
מאוד מעניין בהרבה מובנים
1) בעל הבית מת מתחילים "להודות" שיש בעיה
2) שוכרים את מישל רולאן אבל "מקטינים אותו" לפני שהתחיל לעבוד
3) מדברים על מינימום מחיר אפשרי בגלל שהיין יקר ליצר. מצחיק מאוד.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 10, 2013 | 17:02 |
|
זה אחד היינות הטובים באזור, נקודה.
התסכול הוא כי בדרוג האחרון הוא לא קודם לדרגת גרנד קרו קלאסה A,
כשאחת הסיבות היא כי הוא לא היה מספיק יקר.....
מישל רולאן יכול להיות הפתרון.
לא ממש מעניין, יותר עצוב לדעתי.
כאילו מה, הבורדו המאן-מאניאקים האלה לא מוכנים לתת דרוג גבוה למי שלא מפרק ללקוחות שלו את הכיס.
|
|
|
|
|
•
|
לא שתיתי הרבה זמן
ערן
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Apr 11, 2013 | 08:21 |
|
לא חושב שהיו שוכרים את רולאן אם הם לא היו חושבים שיש מה לשפר ביין. לא?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2013 | 04:57 |
|
אני קראתי, בתרגום לשפת אנוש,
את הדברים הבאים:
"חברים יקרים,
אנחנו חושבים שיש לנו סגנון מובחן ויין מעולה מטרואר גדול,
אבל מה,
הוועדה המדרגת מושפעת מדברים שטותיים כמו מחירים ורוברט פרקר,
ולכן כדי לעבור לדרוג הגבוה אין לנו ברירה
אלא ללכלך ידיים בפוליטיקה פנימית,
להתהדר בשם מפוצץ כמו מישל רולאן,
לתת לו 200,000 יורו בשנה
ולקוות כי זה יחזור מתישהוא עם דרוג משופר ומחירים גבוהים".
זה מה שאני קראתי.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2013 | 09:11 |
|
נראה לי שקראת את הגירסה הראשונה של הודעת היח"צ לפני שאיש היח"צ עשה שינויים.
לא יכול להיות שלא יהיה שינוי ביין. תחשוב על העבודה המשותפת שלהם: זמן בציר, השריות, בלנדים וכו.
בטח דומה למה שקרה ללאוביל פויפרה, סמית הו-לאפיט.
דרך אגב אני לא בטוח שמחירי פיזאק היו שונים משמעותית מאנג'לוס בשנים האחרונות, אני טועה?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 13, 2013 | 22:52 |
|
אבל גם אני מבין לא רע בספינים של שיווק ובכלל במגרעות הגנום האנושי - ויש טון לא נעים של מגננה בדברי הבעלים. קצת עצוב. אולי יותר מקצת.
|
|
|
|
|
•
|
שינוי זה לא בהכרח שיפור...
eran
|
|
|
Apr 13, 2013 | 23:48 |
|
אבל אין ספק שהמצב חורה להם
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|