הצגת הודעה בפורום יין ואוכל
RSS    חפש הודעות
תיאור הפורום   |   הודעת המנהל/ת   |   חוקי הפורום   |   בהנהלת: fat-guy   ,   fat - guy
 
ואז מגיעה שאלת תנאי הבציר   

מאת:  עמרי    Oct 29, 2013  ||  15:08


בשנה נוראית כמו 2013 בבורדו, אני לא מכיר יקב אחד (טוב אולי אחד, או חצי) שלא "התעסק" עם היין. מה שסותר את נקודה מספר 5 של הדוקטור הטוב. מעבר לכך, דומיין דה שבלייה אומנים נראים אותנטים ברמת הכרמים, אבל אז ביקב יש המון מניפולציה של התירוש והיין.

ואולי המניפולציה הזאת היא הסטנדרט באזור, משמע יין אותנטי באזור זה חייב לעבור מניפולציה כזו... אולי הבעיה היא בניסיון להגדיר יין אותנטי, כמו שאמר ערן. אבל אם לא ננסה להגדיר, איך אפשר לנהל שיחה על זה?

ערן - אם נשאר ברמת אותנטי = יין שמתאים לאופי של יין מהאזור, אז לפלר 2013 בהחלט לא יהיה אותנטי, בקטנקסט של הבציר הזה (וטוב שכך).

הוסף תגובה
  מסר לכותב/ת   קישור להודעה   הדפסה   שלח לחבר/ה
° 
שווה דיון או לפחות הצצה   נעמה
  Oct 21, 2013 | 14:05
• 
ועכשיו עם הקישור...   נעמה
  Oct 21, 2013 | 14:06
• 
מעניין   ערן
  Oct 22, 2013 | 09:49
• 
אנחנו בקונצנזוס?   נעמה
  Oct 22, 2013 | 10:23
• 
ללא תרגום זה נקרא כך   ערן
  Oct 22, 2013 | 13:39
• 
אפריורי...   עמרי
  Oct 22, 2013 | 16:14
• 
אותנטיות   ערן
  Oct 22, 2013 | 18:37
• 
ממש לא.   fat-guy
  Oct 22, 2013 | 21:22
• 
ממש לא   ערן
  Oct 22, 2013 | 23:21
• 
האמת?   fat-guy
  Oct 23, 2013 | 08:12
• 
סליחה   ערן
  Oct 23, 2013 | 08:17
• 
נשארו   fat-guy
  Oct 23, 2013 | 14:35
• 
הסבר בבקשה...   עמרי
  Oct 23, 2013 | 16:12
° 
אופציה ב'   ערן
  Oct 23, 2013 | 16:16
• 
הבהרה   נעמה
  Oct 23, 2013 | 08:22
• 
מכירה את ההגדרה שלו לאותנטיות?   ערן
  Oct 23, 2013 | 08:25
• 
זה מה שהד"ר כותב על יין אותנטי   ערן
  Oct 23, 2013 | 21:15
• 
ומהצד השני של האוקיינוס   נעמה
  Oct 24, 2013 | 12:55
• 
אם ככה   עמרי
  Oct 24, 2013 | 14:19
• 
ערן זו בדיוק הנקודה שהעליתי.   fat-guy
  Oct 24, 2013 | 20:53
° 
זו הסיבה   ערן [קובץ מצורף: PNG]
  Oct 24, 2013 | 21:33
• 
ןעכשיו קצת ברצינות   ערן
  Oct 24, 2013 | 21:40
• 
קל יותר לכתוב מהמחשב מאשר מכל   fat-guy
  Oct 27, 2013 | 06:56
• 
מספר הערות על המצב   ערן
  Oct 27, 2013 | 07:00
• 
ועוד משהו בנושא   ערן
  Oct 27, 2013 | 07:10
• 
סליחה אלדד, לא הבנתי   נעמה
  Oct 27, 2013 | 09:01
• 
נעמה,   fat-guy
  Oct 27, 2013 | 09:50
• 
   fat-guy
  Oct 27, 2013 | 09:51
• 
לגבי 'ניקוי זבל' בארץ   drinking
  Oct 28, 2013 | 18:08
• 
זה נכון   ערן
  Oct 28, 2013 | 20:35
• 
צופה מהצד   טל
  Oct 28, 2013 | 21:26
• 
המון   ערן
  Oct 28, 2013 | 21:38
• 
גם יינות "פשוטים"   ערן
  Oct 28, 2013 | 21:43
° 
טרה נרה רוסו !!   fat-guy
  Oct 29, 2013 | 05:35
• 
מבחינתי יש אפילו כמה מקומיים,   fat-guy
  Oct 29, 2013 | 05:35
• 
השאלה מתחילה להיות מאתגרת   ערן
  Oct 29, 2013 | 08:37
• 
ואז מגיעה שאלת תנאי הבציר   עמרי   > את/ה נמצא כאן
  Oct 29, 2013 | 15:08
• 
אם לסכם:   fat-guy
  Oct 30, 2013 | 05:21
• 
דיון מרתק, אבל נראה לי שכל סיפור   roip1
  Oct 30, 2013 | 08:48
• 
ושאלה:   fat-guy
  Oct 30, 2013 | 05:22
• 
ולאלה שלא ממש מחוברים לברנ'זה   roip1
  Oct 30, 2013 | 08:48
° 
לכבודך פתחתי פוסט.   fat-guy
  Oct 30, 2013 | 09:44
° 
כבוד גדול   roip1
  Oct 30, 2013 | 14:29
• 
וואו   אבירם
  Oct 27, 2013 | 09:46
° 
"המכנה המשותף הגבוה"...רק נולדנו (:   rami
  Oct 28, 2013 | 10:07
° 
http://www.youtube.com/watch?v=TLcL   rami
  Oct 28, 2013 | 10:08

מקרא:   ללא תוכן ° הודעה חדשה New Message
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
לייבסיטי - בניית אתרים