|
|
|
|
הזהרו מחיקויים
מאת:
חיים שרגא
Jan 17, 2014
||
18:34
|
•
|
|
|
Jan 15, 2014 | 17:38
|
|
העליתי כתבה. בלי פייסבוק הפעם.
|
|
|
|
|
•
|
מה זאת אומרת בלי פייסבוק
ערן
|
|
|
Jan 15, 2014 | 21:49 |
|
אני אתאפק יום-יומיים ואם אף אחד אחר לא ישתף לא תהיה ברירה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2014 | 05:49 |
|
מעניין אותי לראות את כמות החשיפה ללא תיווכו של האח הגדול.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2014 | 06:43 |
|
40 יוזרים נפרדים,
113 פעמים סה"כ.
אני מהמר ככה:
38 איש פעם אחת,
ח.ש. פעמיים,
ע.פ. את השאר.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2014 | 07:08 |
|
ע.פ. - יפה לך כאן, מעריכים אותך עד כלות...
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 16, 2014 | 22:14 |
|
1. סוסון ים: מסכים אין ליקב זכות קיום בלי דוניה, כרגע, להבדיל ממדבר שלפחות עושים רושם שיש להם כיוון בלי יעקב אוריה (עדיין לא טעמתי את היינות). אבל זה הבייבי שלו ואני בעד חזון - ואני תמיד מחכה לגלות מי יהיה גיבור התרבות הבא שיונצח אצלו. ולא, אני עדיין לא קונה את החיבור בין זינפנדל לג'ון לנון.
2. אכן, דברים לא טובים מתרחשים ביקבים מסויימים: מדבר, עמק האלה, ססלוב. אני לא קונה את הסברה שהנפילה של ססלוב נובעת מהחלטות שגויות לגבי עשיית היין, כי עובדה שרמה"ג מצליחים עם סגנון שרירי/עצי יחסית דומה. אני מניח שהטעויות היו ברמה העסקית/שיווקית.
3. בעיני, רקאנטי מובילים על צרעה בנקודות, בעיקר כי הם לוקחים קצת יותר הימורים, במיוחד כשמדובר ביקב בגודל הזה. אני חבר גם של ערן וגם של עידו, מה שמנטרל את הסובייקטיביות. בכל מקרה, אם אני צריך להמר, צרעה יהייו הראשונים עם בורדו ישראלי-אותנטי, להבדיל מהפוטו-מונטאז' של קסטל.
4. יש לך טעם טוב במסעדות.
5. כן, הגלייטמן הזה בסדר. מתי עושים לו טיש אצל חסידי רוגוב היתומים?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2014 | 12:27 |
|
2) רמת הגולן מגובים במערכת שיווק והפצה עוצמתית ויעילה, ואל תשכח שיש להם דיבור חזק על הטרואר, למרות שאחרי שהם מדברים עליו הם מטביעים אותו בטונות של עץ. חוץ מזה, ססלוב עשו עוד המון טעויות אחרות.
3) עם כל הכבוד לרקנאטי, ויש כבוד (!), צרעה הוא Estate winery שנדיר למצוא בישראל, מה שנותן לו אצלי פור קטן.
5) כשהוא יהיה אבי הלוי אולי ?
|
|
|
|
|
•
|
מסכים לגבי רקאנטי...
roip1
|
|
|
Jan 17, 2014 | 12:29 |
|
הסדרה הים תיכונית של 2011 נטעמת כמו ניסיון לבצע פניית פרסה ולחזור חזרה לסגנון הישראלי ה"אהוב".
מקווה שזה ישתנה, אבל בנתיים יש לנו שורש לבן ואדום לשתות
קישור מצורף:
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2014 | 14:43 |
|
אז אין לי בעיה לזרום איתך לגבי צרעה, חוץ מזה שתמיד כיף להתווכח.
בסופו של דבר, שנינו די אומרים אותו דבר לגבי ססלוב.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2014 | 06:33 |
|
העתיק ממני מילה במילה !
אני לא מאמין.
אני חושב לחכות שהארץ יפרסמו את התרגום ואז לתבוע אותם. יותר קל כאן וממילא יש לחברה שלנו סוללה של עורכי דין בריטיינר.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2014 | 16:03 |
|
אתה היוסי ביילין של עולם היין הישראלי.
רעיונות מעולים אבל נכנע בקלות
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2014 | 06:44 |
|
האמת היא שההעדפה לצרעה היא כי הקורא הנאמן ביותר של הפורום עובד שם.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 18, 2014 | 08:58 |
|
כשגרתי בניו-יורק עבדתי במשלחת הרכש של משרד הבטחון, שידועה בנפוטיזים קל
בראיון בידיעות אחרונות שאלו את אחראי כח האדם של המשלחת מדוע יש העדפה לבנים ובנות של.
התשובה שלו נכנסה לפנתיאון:
"זה שהם בנים או בנות של, לא אומר שאני יכול להפלות אותם לרעה בראיון הקבלה"
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2014 | 09:21 |
|
שיכול להחליט באובייקטיביות,
כי הוא מקבל את אותו השוחד מכולם.
הערה: כל קשר למציאות מקרי בהחלט.
|
|
|
|
|
°
|
ולמה קשה לשכנע הציבור לשתות סירה ?
eran
|
|
|
Jan 19, 2014 | 00:32 |
|
|
•
|
שאלה טובה. יש לי רעיון חלקי,
fat-guy
|
|
|
Jan 19, 2014 | 09:22 |
|
אבל הוא לא סובל את הפומביות.
בהזדמנות.
בינתיים - אולי כי הציבור מאוד שמרן?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2014 | 17:10 |
|
ולכן הציבור משלם, אבל במקרה הזה זה שלא שהציבור שוטה. הוא פשוט לא שותה...
וכשהוא כבר כן, אז זה קברנה/מרלו/שרדונה/גוורצ לאנינות הטעם.
עובדה שרבי המכר מהזן(רקנאטי לדוגמא) נחטפים, אבל זה כמובן ע"י ה"קליקה" ומספר מסעדות.
מזל שיש קורלציה בין מספר הבקבוקים לבין מספר חובבי היין.
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2014 | 17:34 |
|
זאת, ועוד בהמשך.
אגב, השארתי לך קטלוג שמפניה מעניין אצל סמדר.
ואולי שמעת על טעימה בחיפה ביום חמישי הקרוב?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 19, 2014 | 13:41 |
|
לא בכמויות או מגוון מספקים, בכל אופן. גיגל וזהו, פחות או יותר.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|