הצגת הודעה בפורום יין ואוכל
RSS    חפש הודעות
תיאור הפורום   |   הודעת המנהל/ת   |   חוקי הפורום   |   בהנהלת: fat-guy   ,   fat - guy
 
מה שמעניין את מכוני המחקר של היין   

מאת:  ערן    Mar 01, 2014  ||  11:35


3 גופי מחקר של יין (מכון היין האוסטרלי, מכון היין בבורדו, אוניברסיטת גזנהיים שבגרמניה) החליטו לאחרונה לשלב מאמצים במחקר על הדברים החשובים ביותר בעולם היין לדעתם
ארבעת הנושאים החשובים (לקוח מהודעת יח"צ משותפת של מכוני המחקר):
- Adaptation to climate change
- Management of the spoilage yeast Brettanomyces
- Grapevine trunk diseases
- Consumer behaviour in China

למה ישפיע?
שינוי אקלים - משפיע רבות על טיפול בכרם, סגנון היין וכו'. צריך להתארגן הרבה שנים מראש.
ברט - נראה לי נושא שהמכון האוסטרלי מומחה בו. ראו את זה לפני כמה שנים בתור איום ממשי על מכירות יין אוסטרלי ליצוא. יש להם הרבה סטטיסטיקה שמראה ירידה דרסטית בברט ביין אוסטרלי בשנים האחרונות
מחלות גזע הגפן - 4 מחלות עיקריות (פטריות וחיידקים) שמתפשטות בכרמים בעולם, וגורמות לתמותת גפנים. על פי דר ריצארד סמארט עלול להשפיע יותר מהשפעת הפילוקסרה לפני כ 150 שנה.
צריכת יין בסין - טוב די ברור שהגידול בצריכה העולמית יגיע משם וכל מהדינות הייצרניות מסתכלות לעבר סין בתקווה להגדיל יצוא לשם

סתם חשבתי שמעניין

הוסף תגובה
  מסר לכותב/ת   קישור להודעה   הדפסה   שלח לחבר/ה
• 
מה שמעניין את מכוני המחקר של היין   ערן   > אתה נמצא כאן
  Mar 01, 2014 | 11:35
° 
מעניין.   עמרי
  Mar 01, 2014 | 18:36
• 
אותי מעניינת דעתך   fat-guy
  Mar 02, 2014 | 09:52
• 
הערכתי   ערן
  Mar 02, 2014 | 17:48
• 
50 שנה?   fat-guy
  Mar 02, 2014 | 18:24
• 
פינלנד והארצות הנורדיות   עידו
  Mar 03, 2014 | 08:25

מקרא:   ללא תוכן ° הודעה חדשה New Message
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
לייבסיטי - בניית אתרים