הצגת הודעה בפורום יין ואוכל
RSS    חפש הודעות
תיאור הפורום   |   הודעת המנהל/ת   |   חוקי הפורום   |   בהנהלת: fat-guy   ,   fat - guy
 
יין אדום בטמפרטורת רתיחה.   

מאת:  fat-guy    Sep 21, 2008  ||  07:05


אותי זה מקומם אבל בעיקר מצחיק.

כל כך הרבה דברים כבר הפנימו אצלנו.
כוסות סבירות - יש.
דקנטרים - יש.
אבל אמצעים פשוטים לצינון יין אדום?
לא התעייפתי לומר זאת הלוך וחזור בארוע של הגולן,
לא התעיייפתי לומר זאת לכל מי שרק הסכים להקשיב בארוע של יקבי יהודה.
מעניין אם זה יעבור הלאה.

יין ישראלי (ולא רק) מקבל בטמפ'' גבוהה הדגשה של הטאנין ושל האלכוהול, שגם כך יש בהם בשפע.
התוצאה ברוב המיקרים - מבאסת, בוודאי לא מתאימה לביקורת יין מקצועית.

משקיעים מיליוני שקלים - ונופלים על זה?
ואגב - אני מציע את שירותי בתור יועץ צינון ליינות אדומים בארועים המוניים. שכר גמיש עד סימלי.
מישהו מעוניין?




הוסף תגובה
  מסר לכותב/ת   קישור להודעה   הדפסה   שלח לחבר/ה
• 
ארץ היין בנמל של תל אביב.   fat-guy [קובץ מצורף: JPG]
  Sep 16, 2008 | 06:54
• 
לפני כמה חודשים   עידו
  Sep 16, 2008 | 08:38
• 
ציטו לא מדוייק,   fat-guy
  Sep 16, 2008 | 08:48
• 
אני חלילה לא מתלונן   עידו
  Sep 16, 2008 | 10:38
• 
התאכזבתי מהטעימה   אמיר
  Sep 20, 2008 | 18:13
• 
הקברנה הכי טוב בשנות האלפיים   עידו
  Sep 20, 2008 | 20:16
• 
יין אדום בטמפרטורת רתיחה.   fat-guy   > את/ה נמצא כאן
  Sep 21, 2008 | 07:05

מקרא:   ללא תוכן ° הודעה חדשה New Message
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
לייבסיטי - בניית אתרים